BV Opheffen

Het stappenplan van BV opheffen helpt je verder met het opheffen van jouw BV. Wil je jouw BV opheffen door middel van een turboliquidatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! BVopheffen24 kan jouw BV opheffen in slechts 3 stappen. Benieuwd welke stappen dit zijn? Lees dan verder.

BVopheffen24

Wij zijn expert in het opheffen van je BV. Ben je niet zeker of jouw BV kan worden opgeheven met een turboliquidatie? Vraag dan gerust naar vrijblijvend advies van een van onze juristen. Wij helpen je graag!

Hoe werkt het

Lees stapsgewijs door hoe wij u BV opheffen.​

1. Neem contact op

Wanneer je hebt besloten om je BV op te heffen is de eerste stap in dit traject om ons te bellen, chatten of e-mailen. Wij geven jou advies aan de hand van jouw persoonlijke situatie.

2. Aanleveren stukken

Lever het paspoort van de bewaarder van de boeken (dit is meestal de aanvrager van het opheffen), statuten, KvK-uittreksel en eventuele gegevens van andere aandeelhouders aan

3. Opstellen besluit

Het opstellen van de benodigde documenten, wordt door BVopheffen24 opgesteld en dienen door alle aandeelhouders te worden ondertekend.

4. Uitschrijven KvK

Bij een turboliquidatie dient je BV uitgeschreven te worden bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de Belastingdienst. Deze uitschrijvingen verzorgen wij voor je. Hier heb je dus geen omkijken naar.

5. Opheffen Bank

Heb je gekozen om je BV middels een turboliquidatie te laten liquideren? Dan moet je zelf je zakelijke bankrekeningen opheffen. BVopheffen24 is helaas niet bevoegd om dit voor jouw onderneming te regelen.

6. BV is opgeheven

Ter afsluiting van de turboliquidatie ontvang je van de KvK een officieel bericht dat je BV officieel is uitgeschreven uit het handelsregister. Vanaf dat moment is je BV officieel opgeheven.

Voordeel

Het onnodig aanhouden van een slapende BV, brengt jaarlijks administratie en kosten met zich mee. Bespaar op deze kosten en hef u BV vandaag nog op.

Belangrijk

Niet iedere BV kan worden opgeheven middels turboliquidatie. Laat u vrijblijvend informeren door onze juridische supportafdeling, naar uw mogelijkheden.

"Duidelijke en heldere uitleg in begrijpelijke taal"
Anna Bella
(ex) Antan International BV

Wat kost het?

Wij werken met vaste tarieven, zodat u achter niet voor een verassing kom te staan.
Voor € 229,- is turboliquidatie al mogelijk!
Maatwerk? U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Prijs

Maak gebruik van onze dienst en hef uw BV vandaag nog op.

€ 229,-

Excl. 21% BTW

Veelgestelde vragen

Zodra wij alle op maat gemaakte documenten getekend hebben ontvangen, zal de BV binnen 1 werkdag zijn uitgeschreven.

U dient de boekhouding 7 jaar na opheffing te bewaren.

Ja, wij hebben opslagmogelijkheden om uw boekhouding te bewaren. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Toch nog vragen over het opheffen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken

Select Language »
Vragen? Bel ons!